Νέα στο Διαδίκτυο

youtube tablet
Η Google ανακοίνωσε ότι οι κάτω των 18 ετών χρήστες στην Ευρώπη θα πρέπει, πλέον, να παρέχουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία της ηλικίας τους όταν θα ζητούν πρόσβαση σε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους στο YouTube.

netflix logo 02 01 2020
Αν και οι σειρές περιλαμβάνουν μονάχα τα πρώτα επεισόδια δωρεάν, οι ταινίες είναι δωρεάν εξ’ ολοκλήρου. Το Netflix έχει προσπαθήσει τον τελευταίο καιρό να κάνει ελκυστική την πλατφόρμα του σε χρήστες που δεν έχουν συνδρομή, δίνοντας δωρεάν μερικές ταινίες σε επιλεγμένες αγορές. Τώρα ο αμερικανικός γίγαντας streaming επεκτείνει αυτήν την προσφορά σε χρήστες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας παράλληλα δωρεάν έναν μεγαλύτερο κατάλογο ταινιών και σειρών.

hacker me koukoula piso apo laptop

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του διαδικτύου, για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εκβιαστικό περιεχόμενο.

Το καλοκαίρι αναμφισβήτητα είναι η εποχή που αναδεικνύει την θηλυκότητα, το θεσπέσιο σώμα μιας γυναίκας και γενικότερα την προσωπικότητα της.

Γεγονός είναι ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήταν από τα πιο ξέγνοιαστα της ζωής μας λόγο του αόρατου εχθρού, COVID-19. Παρά τον φόβο και την αγωνία μας μην κολλήσουμε τον ιό, καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά των ελληνίδων και όχι μόνο παρέλασαν στις ελληνικές παραλίες.

Το blog https://peeping-greece.blogspot.com περιέχει μια μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες που … θα σας δροσίσουν στις τελευταίες ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Enjoy.

microsoft hellas
Η Microsoft πρόκειται να αντικαταστήσει δεκάδες δημοσιογράφους, που εργάζονται με συμβόλαιο στην ιστοσελίδα της MSN, με τη χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων για την επιλογή των ειδήσεων, όπως μεταδίδουν βρετανικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

kid using laptop march2020
Αναμφίβολα υπάρχουν πληθώρα υπηρεσιών και εταιριών στο internet που έχουν επωφεληθεί από εγκλεισμό των πολιτών στα σπίτια τους την εποχή που ο COVID-19 απειλεί την υγεία όλων. Οι υπηρεσίες video strreaming είναι στην κορυφή της λίστας αυτής.

Το reelgood.com (μια υπηρεσία video streaming ευρέως γνωστή στην Αμερική), το οποίο έχει καταγράψει 49% άνοδο στις εγγραφές νέων χρηστών την εποχή του COVID-19, έδωσε στην δημοσιότητα μια αναφορά με διάφορα στοιχεία όπως τον αριθμό των προβολών και το περιεχόμενο που προτιμούν να βλέπουν οι χρήστες του. Τα στοιχεία αυτά μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς η ολοήμερη παραμονή των παιδιών στο σπίτι άλλαξε τα πράγματα.

man using pc
Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού οι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να κάθονται για εβδομάδες κλεισμένοι στο σπίτι. Σχολεία, πανεπιστήμια, γυμναστήρια, κέντρα διασκέδασης, ακόμα και εταιρείες έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους. Γι’ αυτό, αρκετοί υπάλληλοι αναγκάζονται να εργαστούν από το σπίτι, για την προστασία και την ασφάλεια όλων.

google logo smartphone 2020
Σε συνεργασία με την Google προχωρά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), «για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον νέο κορονοϊό», εμφανίζοντας γρήγορες συνδέσεις προς σελίδες του ΕΟΔΥ για όσους κάνουν αναζητήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.


Οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τις ψηφιακές πλατφόρμες που θα κάνουν την ζωή των πολιτών πιο εύκολη σε σχέση με τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο, είναι τα στελέχη του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. (ΕΔΥΤΕ), που σχεδιάζουν σήμερα το ψηφιακό Δημόσιο του αύριο.

5g diktya
Η τεχνολογία 5G έχει ήδη ξεκινήσει να «τρέχει» πιλοτικά, με… διαστημικές ταχύτητες, σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Εκτιμάται ότι μέχρι το 2022 τα δίκτυα 5G θα «κυριαρχούν» στο μεγαλύτερο τμήμα της υφηλίου φέρνοντας μια νέα εμπειρία στους χρήστες του διαδικτύου. Σε ειδικό τους αφιέρωμα, οι New York Times, επισημαίνουν ότι η τεχνολογική επανάσταση προς τα 5G δίκτυα θα γίνει με αργούς ρυθμούς.