Ο Blogger σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερους συντάκτες ώστε να γράφουν και αυτοί αναρτήσεις στο blog σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν συντάκτη ως διαχειριστή του blog σας. Με αυτόν τον τρόπο του δίνεται δικαίωμα να μπορεί να διαχειρίζεται την διάταξη, το θέμα αλλά και άλλες ρυθμίσεις του blog σας, όπως ακριβώς κάνετε εσείς ως κάτοχοι. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και ανακαλύψτε πως μπορείτε να προσθέσετε συντάκτες και διαχειριστές στο blog σας.

Βήματα:

1
Ανοίξτε τον Blogger στο PC σας
2
Από το αριστερό κάθετο μενού πατήστε Ρυθμίσεις.
3
Στην ενότητα επιλογών με τίτλο Δικαιώματα πατήστε το link Προσκαλέστε περισσότερους συντάκτες.
4
Στο μικρό παραθυράκι που εμφανίζεται πληκτρολογήστε το gmail του προσώπου που θέλετε να προσκαλέσετε ως συντάκτη στο blog σας και πατήστε το κουμπί Αποστολή.


Όταν πατήσετε το κουμπί Αποστολή, θα σταλεί ένα email στο gmail που πληκτρολογήσατε στο οποίο τον προτρέπει να αποδεχτεί την πρόσκληση σας.
5
Όταν ο νέος συντάκτης αποδεχτεί την πρόσκληση σας θα προστεθεί στην λίστα Διαχειριστές και συντάκτες ιστολογίου η οποία βρίσκεται στην ενότητα επιλογών με τίτλο Δικαιώματα στις Ρυθμίσεις.


Τώρα, αν επιθυμείτε να ορίσετε ως διαχειριστή τον νέο συντάκτη τότε πατήστε την λίστα επιλογών που θα βρείτε δεξιά από το όνομα του νέου συντάκτη, έπειτα πατήστε την επιλογή Διαχειριστής και τέλος πατήστε το κουμπί ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Pin It