Εξορισμού όλα τα άτομα που σας βρίσκουν στο Instagram βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις σας και μπορούν να αρχίσουν να σας ακολουθούν χωρίς να χρειάζεται η έγκριση σας. Μπορείτε όμως να ορίσετε τον λογαριασμό σας ως Ιδιωτικό, ώστε να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας μόνο οι ακόλουθοι που έχετε εγκρίνει. Δείτε πως στα βήματα που ακολουθούν.Πριν προχωρήσετε στα παρακάτω βήματα, πρέπει να γνωρίζετε ότι:
- όλοι οι ακόλουθοί σας που είχατε πριν μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε Ιδιωτικό, θα συνεχίσουν κανονικά να βλέπουν όλες τις δημοσιεύσεις σας. Αν δεν θέλετε κάποιοι από αυτούς να μην τις βλέπουν θα πρέπει να τους μπλοκάρετε.

- ορίζοντας τον λογαριασμό σας ως ιδιωτικό, τα άτομα που σας βρίσκουν στο Instagram δεν θα μπορούν να βλέπουν καμία δημοσίευσή σας. Επίσης, για να σας ακολουθήσουν θα πρέπει να σας στείλουν αίτημα το οποίο πρέπει να το εγκρίνετε. Τα αιτήματα αυτά θα τα βλέπετε στην λίστα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες πατώντας το εικονίδιο με την καρδούλα.

- Οι δημοσιεύσεις που ποστάρετε από τον Ιδιωτικό σας λογαριασμό, θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται στα Κοινωνικά Δίκτυα ανάλογα με τις Ρυθμίσεις που έχετε ορίσει στους Συνδεδεμένους λογαριασμούς του Instagram.

Βήματα:

1
Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στην Android συσκευή σας.
2
Μεταβείτε στην σελίδα του Προφίλ σας.
3
Πατήστε τις κουμπί που ανοίγει περισσότερες επιλογές, που βρίσκεται επάνω δεξιά, και από το μενού που αναδύεται πατήστε την επιλογή Ρυθμήσεις.
4
Πατήστε την επιλογή Απόρρητο.
5
Πατήστε την επιλογή Απόρρητο λογαριασμού.
6
Ενεργοποιήστε την λειτουργία Ιδιωτικός λογαριασμός.
Pin It