Βαρεθήκατε τον κλασικό άσπρο δείκτη του ποντικιού σας όταν πλοηγήστε στον Chrome σας; Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείτε πολύ εύκολα να τον αλλάξετε.

Βήματα:

1
Ανοίξτε τον Chrome και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://chrome.google.com/webstore/category/extensions
2
Στο πεδίο αναζήτησης, που θα βρείτε στην κορυφή της σελίδας, πληκτρολογήστε custom cursor και πατήστε Enter.
3
Στην λίστα των αποτελεσμάτων εντοπίστε το extension με τίτλο Custom Cursor και πατήστε το κουμπί Προσθήκη.
4
Στο μικρό παραθυράκι που εμφανίζεται, επιβεβαιώνεται ότι όντως θέλετε να προχωρήσετε στην προσθήκη αυτής της Επέκτασης πατώντας Προσθήκη επέκτασης.
5
Όταν τελειώσει η εγκατάσταση εμφανίζεται μια σελίδα σε νέο tab του Chrome σας στην οποία οι δημιουργοί του extension σας ευχαριστούν που το εγκαταστήσατε. Τώρα, για να χρησιμοποιήσετε το extension πατήστε το κουμπί με τον γαλάζιο δείκτη ποντικιού που βρίσκεται επάνω δεξιά στο παράθυρο του Chrome σας.
6
Στο παραθυράκι που ανοίγει θα δείτε μια αρκετά μεγάλη συλλογή από δείκτες ποντικιού. Απλά πατήστε απάνω στον δείκτη που σας αρέσει και αμέσως ο δείκτης του ποντικιού σας θα αλλάξει.


Το κουμπί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ οδηγεί σε μια ιστοσελίδα με περισσότερους δείκτες. Εκεί μπορείτε να προσθέτετε νέους δείκτες στην συλλογή πατώντας το κουμπί ADD κάτω από τον δείκτη που σας αρέσει. Για να χρησιμοποιήσετε τον νέο δείκτη πρέπει να τον εντοπίσετε στην συλλογή με τους υπόλοιπους και να πατήσετε επάνω του.


Προσοχή: Αν θέλετε να επαναφέρετε τον δείκτη του ποντικιού σας σε κλασικό δείκτη, πατήστε το κουμπί Προεπιλεγμένος δρομέας που βρίσκεται επάνω δεξιά στο παραθυράκι με την συλλογή δεικτών.
Pin It