Το Facebook, ως γνωστόν, αποτελεί μια από τις διασημότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να διαγράψετε τελείως τον λογαριασμό σας διαγράφοντας παράλληλα όλες τις προσωπικές πληροφορίες, εικόνες, δημοσιεύσεις, μηνύματα κτλ. Σε αυτό το how-to θα μάθετε πώς να διαγράφετε τελείως τον Facebook λογαριασμό σας από την android συσκευή σας ή από το PC σας.


Πριν προχωρήσετε στην πλήρη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook, θα ήταν σοφό να κρατήσετε ένα αντίγραφό του στον υπολογιστή σας. Δείτε πως στο how-to με τίτλο Πώς να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ένα αντίγραφο των δεδομένων του λογαριασμού σας στο Facebook.

Διαγραφή του λογαριασμού από android συσκευή

Βήματα:

1
Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook στο κινητό ή tablet σας
2
Πατήστε το κουμπί με τις τρεις γραμμές που εμφανίζεται επάνω δεξιά.
3
Στο μενού που εμφανίζεται πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις και απόρρητο (Settings and Privacy) που θα βρείτε χαμηλά στην λίστα.
4
Πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις (Settings).
5
Εντοπίστε και πατήστε την επιλογή Κατοχή και έλεγχος λογαριασμού (Account Ownership and Control) την οποία θα βρείτε στην ομάδα επιλογών με τίτλο Οι πληροφορίες σας στο Facebook (Your Facebook information).
6
Πατήστε την επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή (Deactivation and Deletion).
7
Επιλέξτε το Διαγραφή λογαριασμού (Delete Account) και τέλος πατήστε το κουμπί Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού (Continue to Account Deletion).

Διαγραφή του λογαριασμού από PC

Βήματα:

1
Ανοίξτε τον internet browser σας στον υπολογιστή και μπείτε στο Facebook.
2
Πατήστε το κάτω βελάκι για να ανοίξει το κύριο μενού και πατήστε την επιλογή Ρυθμίσεις.
3
Από το αριστερό μενού πατήστε Οι πληροφορίες σας στο Facebook.
4
Πατήστε στην γραμμή Απενεργοποίηση και διαγραφή.
5
Επιλέξτε το Οριστική διαγραφή λογαριασμού και τέλος πατήστε το κουμπί Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.
Pin It