Ωραία! Δημιουργήσατε τις Ερωτήσεις του Ερωτηματολογίου σας και επιλέξατε την εμφάνιση του. Τώρα όμως πρέπει να βρείτε άτομα που θα αφιερώσουν λίγο χρόνο για να συμπληρώσουν τις ερωτήσεις συμμετέχοντας στην έρευνα σας που ουσιαστικά είναι το κύριο ζητούμενο.

Διαδώστε το Ερωτηματολόγιο σας με email

Το Google docs σας δίνει την δυνατότητα να στείλετε το ερωτηματολόγιο σας μέσω email πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις email των αποδεκτών. Πατήστε το κουμπί Στείλτε αυτή τη φόρμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email this form) που θα βρείτε στην πάνω πλευρά του παραθύρου.


Στο μικρό παράθυρο που εμφανίζεται πληκτρολογήστε το θέμα του email καθώς και τις διευθύνσεις email των αποδεκτών, χωρισμένες με κόμμα.


Τσεκάρετε την επιλογή Να συμπεριλαμβάνεται η φόρμα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Include form in the email) αν θέλετε να ενσωματώσετε αυτούσιο όλο το Ερωτηματολόγιο σας στο email. Τέλος πατήστε το κουμπί Αποστολή (Send). Στείλτε το πρώτα στον εαυτό σας για να δείτε την μορφή που θα έχει το email πριν αρχίσετε να το στέλνετε σε άλλους.

Κοινοποιήστε το link του Ερωτηματολογίου σας

Ο σύνδεσμος (link) του Ερωτηματολογίου σας βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου επεξεργασίας Ερωτηματολογίου.


Μπορείτε να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο αυτόν σε forums, blogs, ή άλλες ιστοσελίδες ώστε να προσελκύσετε άτομα που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έρευνα σας. Καλό είναι να επιλέγετε ιστοσελίδες με θεματικό περιεχόμενο που αναφέρεται στο target group που σας ενδιαφέρει ώστε να αυξήσετε όσο περισσότερο γίνετε το δείγμα σας.

Ενσωμάτωση του Ερωτηματολογίου

Αν έχετε δική σας ιστοσελίδα ή blog μπορείτε να ενσωματώσετε (embed) αυτούσιο όλο το Ερωτηματολόγιο. Πατήστε το κουμπί Περισσότερες ενέργειες (More actions) και από το μενού που αναδύεται επιλέξτε Ενσωμάτωση (Embed).


Στο παράθυρο που εμφανίζεται αντιγράψτε τον κώδικα και επικολλήστε το στο site ή το blog σας.
Pin It