Ελέγξτε την πορεία της δουλειάς σας

Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας του Ερωτηματολογίου σας μπορείτε να βλέπετε την δημοσιευμένη μορφή του ελέγχοντας την πορεία της δουλειά σας. Μπορείτε να βλέπετε την δημοσιευμένη μορφή του Ερωτηματολογίου σας πατώντας πρώτα το κουμπί Αποθήκευση (για να αποθηκευτούν και οι τελευταίες αλλαγές που κάνατε) και έπειτα ανοίγοντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου σε διαφορετική καρτέλα (tab) του browser σας (Προσοχή: ΌΧΙ στην ίδια καρτέλα γιατί θα κλείσει το παράθυρο επεξεργασίας του Ερωτηματολογίου και θα πρέπει να το ξανα ανοίξετε).


Μπορείτε επίσης, όταν ολοκληρώσετε την δημιουργία του Ερωτηματολογίου σας, να κοινοποιήσετε τον σύνδεσμο αυτόν σε forums, blog, ή άλλες ιστοσελίδες ώστε να προσελκύσετε άτομα που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έρευνα σας. Περισσότερα για την κοινοποίηση του Ερωτηματολογίου σας θα βρείτε σε επόμενη ενότητα.

Αλλαγή Θέματος εμφάνισης (Theme)

Το Google Docs διαθέτει αρκετές διαφορετικές εμφανίσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε στο Ερωτηματολόγιο σας. Πατήστε το κουμπί Θέμα (Theme) που βρίσκεται δίπλα από το κουμπί Προσθήκη αντικειμένου και επιλέξτε το θέμα που επιθυμείτε.


Αμέσως θα δείτε το Ερωτηματολόγιο σας με την εμφάνιση που επιλέξατε. Αν σας αρέσει και θέλετε να κρατήσετε την εμφάνιση, πατήστε το κουμπί Εφαρμογή (Apply) που θα βρείτε επάνω αριστερά στο παράθυρο. Αν δεν σας αρέσει πατήστε το κουμπί Ακύρωση (Cancel) για να επιστρέψετε στα Θέματα εμφάνισης.
Pin It