Η εφαρμογή Fireceipt δημιουργήθηκε από την Firebit και προσφέρεται δωρεάν

Όνομα εφαρμογής: Fireceipt
Τύπος εφαρμογής: εφαρμογή που τρέχει στον υπολογιστή σας. Δεν χρειάζεται να είστε συνδεμένοι στο Internet για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.
Ιστοσελίδα εφαρμογής: http://www.firebit.gr

Εγγραφή στην εφαρμογή
Δεν απαιτείται εγγραφή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο για download από την ιστοσελίδα της Firebit

Εγκατάσταση της εφαρμογής στον υπολογιστή σας
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συμπιεσμένη μορφή .zip. Αφού το κατεβάσουμε, θα πρέπει πρώτα να κάνουμε εξαγωγή αρχείων και έπειτα να τρέξουμε το αρχείο setup. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ εύκολη και ολοκληρώνεται σε 3 βήματα, χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιο από αυτά. Το κλασικό δηλαδή, επόμενο – επόμενο – επόμενο – τέλος.

Διαδικασία εισαγωγής νέας απόδειξης
Η φόρμα εισαγωγής στοιχείων μιας απόδειξης βρίσκετε μόνιμα στην δεξιά πλευρά του παραθύρου της εφαρμογής. Τα στοιχεία που ζητάει για την καταχώριση μιας απόδειξης είναι:
     - ΑΦΜ
     - αρ. απόδειξης
     - ποσό
     - ημερομηνία
     - επωνυμία εταιρίας
     - ΔΟΥ
     - σημειώσεις

Εμφάνιση αποδείξεων
Τα στοιχεία των αποδείξεων εμφανίζονται σε μορφή πίνακα. Για κάθε μια απόδειξη έχουμε την δυνατότητα επεξεργασίας ή διαγραφής της Επίσης υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης αποδείξεων με τα παρακάτω κριτήρια αναζήτησης:
     - ΑΦΜ
     - αρ. απόδειξης
     - επωνυμία εταιρίας
     - ημερομηνία από
     - ημερομηνία έως

Εξαγωγή αποδείξεων
Μπορούμε να τυπώσουμε τα στοιχεία των αποδείξεων που καταχωρήσαμε. Επίσης στο παράθυρο των εκτυπώσεων, έχουμε την δυνατότητα να αναζητήσουμε αποδείξεις με βάση τα κριτήρια που αναφέραμε πιο πάνω και να τις τυπώσουμε.

Η εφαρμογή δεν μας δίνει την δυνατότητα εξαγωγής των αποδείξεων σε εξωτερικό αρχείο, αλλά αυτό μπορούμε να το πετύχουμε χρησιμοποιώντας το κουμπί της εκτύπωσης, τσεκάροντας την επιλογή ‘Εκτύπωση σε αρχείο’

Άλλες Δυνατότητες Η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε backup τα δεδομένα που έχουμε καταχωρίσει.

Το περιβάλλον της εφαρμογής
Πολύ φιλικό περιβάλλον. Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής, όπως η καταχώριση και η εμφάνιση των αποδείξεων, βρίσκονται στο αρχικό παράθυρο. Μόνο η εκτύπωση ανοίγει άλλο παράθυρο.

Screenshots


Pin It