Όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί της εφαρμογής,είναι το πρώτο ανώνυμο αποθετήριο αποδείξεων και αυτό γιατί παρέχει την δυνατότητα εγγραφής χωρίς να απαιτείται ονοματεπώνυμο ή κάποιο άλλο προσωπικό δεδομένο. Την στιγμή που μπήκα στην ιστοσελίδα, ο αριθμός χρηστών της εφαρμογής ήταν 4190

Όνομα εφαρμογής: apodeixeis.com.gr
Τύπος εφαρμογής: web εφαρμογή. Πρέπει να είστε συνδεμένοι στο Internet για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.
Ιστοσελίδα εφαρμογής: http://www.apodeixeis.com.gr

Εγγραφή στην εφαρμογή
Η εγγραφή στην εφαρμογή απαιτεί τα ελάχιστα στοιχεία, δηλαδή ένα email και έναν κωδικό. Στέλνουν επιβεβαιωτικό email με ένα link το οποίο το ανοίγετε για να ολοκληρωθεί η εγγραφή

Διαδικασία εισαγωγής νέας απόδειξης
Η διαδικασία καταχώρησης μιας απόδειξης είναι πολύ απλή. Τα στοιχεία που ζητάει για την καταχώριση μιας απόδειξης είναι:

    - η κατηγορία αποδείξεις, (όπως αυτοκίνητο, διασκέδαση, ενοίκιο και πολλά άλλα. Ουσιαστικά η κατηγορία παίζει ρόλο ομαδοποίησης των αποδείξεων. Δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας νέας κατηγορίας, αλλά νομίζω αρκούν αυτές που έχει η εφαρμογή)
    - ημερομηνία
    - ΑΦΜ
    - ποσό
    - αρ. απόδειξης
    - επωνυμία εταιρίας
    - ΔΟΥ

Το πεδίο ΑΦΜ πλέον δουλεύει με autocomplete. Δηλαδή μετά το 5ο ψηφίο βλέπει αν υπάρχουν παρόμοιες καταχωρήσεις και αυτόματα σας προβάλλει μια λίστα με πιθανά αποτελέσματα Α.Φ.Μ. Αν επιλέξτε ένα απο αυτά αυτόματα θα εισαχθούν και η Επωνυμία και το Δ.Ο.Υ. εάν υπάρχουν διαθέσιμα.

Εμφάνιση αποδείξεων
Μπορείτε να δείτε τις καταχωρημένες αποδείξεις μέσα σε πίνακα. Για κάθε απόδειξη υπάρχουν δύο επιλογές: την επιλογή της Αλλαγής στοιχείων της απόδειξης και της Διαγραφής της απόδειξης. Στο τέλος του πίνακα εμφανίζεται το συνολικό ποσό των αποδείξεων. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να εμφανίσετε αποδείξεις που ανήκουν μόνο σε μια κατηγορία βλέποντας έτσι το συνολικό ποσό των αποδείξεων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Εξαγωγή αποδείξεων
Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της λίστας των αποδείξεων, αλλά και δυνατότητα εξαγωγής όλων των στοιχείων των αποδείξεων σε excel

Άλλες Δυνατότητες
Αν κάποιος επιλέξει να μην χρησιμοποιεί πια το apodeixeis.com.gr μπορεί με ένα απλό κλίκ να διαγράψει το λογαριασμό του διαγράφοντας έτσι και όλα του τα δεδομένα.

Το περιβάλλον της εφαρμογής
Είναι απλό και εύχρηστο. Βρίσκεις αυτό που θέλεις να κάνεις χωρίς περιττά κουμπιά και συνδέσμους. Το κεντρικό μενού περιέχει τις παρακάτω επιλογές:

    - Αρχική Καρτέλα
    - Εισαγωγή Νέας Απόδειξης
    - Προβολή Αποδείξεων
    - Αλλαγή Κωδικού Εισαγωγής
    - Προτείνετέ το σε Φίλο/η!
    - Διαγραφή Λογαριασμού μου
    - Έξοδος απο το Σύστημα

Screenshots
Pin It