Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

facebook iconΣε μια προσπάθεια διεύρυνσης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου Facebook στην Ασία η εταιρεία φαίνεται ότι έχει επενδύσει σε ένα νέο project για την κατασκευή υποθαλάσσιου καλωδίου μήκους δέκα χιλιάδων χιλιομέτρων με σκοπό τη βελτίωση της ταχύτητας του Internet στην περιοχή, χρησιμοποιώντας καλώδια οπτικών ινών για την ταχύτερη αποστολή και λήψη δεδομένων από τη Βόρεια Αμερική.

«Το νέο αυτό σύστημα θα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήσης του Facebook σε χώρες, όπως η Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο, στο ακριβές ποσό που θα επενδύσει συνολικά η Facebook πάνω στο project αυτό.

Πηγή: enikos.gr
Pin It