Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Το ανθρώπινο σώμα μεταφέρει δεδομέναΜάλιστα όπως επισημαίνει η εταιρεία, αυτό είναι ήδη δυνατό – μέσω της τεχνολογίας, γνωστής ως capacitive coupling και της έννοιας που ονομάζουμε Connected Me.

Ο Jan Hederén, Διευθυντής Στρατηγικής, Μονάδας Ανάπτυξης για την Ασύρματη Πρόσβαση στην Ericsson, δήλωσε ότι η επικοινωνία μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέοονται, ιδιαιτέρως με την ταχεία διείσδυση των smartphones και των tablet στην αγορά παγκοσμίως.

Άλλωστε όπως επισημαίνει: «Χρησιμοποιούμε τα χέρια μας συνεχώς για να θέσουμε σε λειτουργία ή εκτός λειτουργίας συσκευές, να τις ανοίξουμε και ουσιαστικά για να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Με το να είσαι σε θέση να μεταδίδεις και να λαμβάνεις ψηφιακά σήματα χρησιμοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες του σώματος, οι καθημερινές δραστηριότητες γίνονται απλούστερες. Επιπλέον, λόγω της κινητής ευρυζωνικότητας, ο θεμελιώδης καταλύτης αυτής της αλληλεπίδρασης με βάση την αφή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη τεχνολογία παντού».

Πηγή: TechIT.gr
Pin It