Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

Το ανθρώπινο σώμα μεταφέρει δεδομέναΜάλιστα όπως επισημαίνει η εταιρεία, αυτό είναι ήδη δυνατό – μέσω της τεχνολογίας, γνωστής ως capacitive coupling και της έννοιας που ονομάζουμε Connected Me.

Ο Jan Hederén, Διευθυντής Στρατηγικής, Μονάδας Ανάπτυξης για την Ασύρματη Πρόσβαση στην Ericsson, δήλωσε ότι η επικοινωνία μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέοονται, ιδιαιτέρως με την ταχεία διείσδυση των smartphones και των tablet στην αγορά παγκοσμίως.

Άλλωστε όπως επισημαίνει: «Χρησιμοποιούμε τα χέρια μας συνεχώς για να θέσουμε σε λειτουργία ή εκτός λειτουργίας συσκευές, να τις ανοίξουμε και ουσιαστικά για να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Με το να είσαι σε θέση να μεταδίδεις και να λαμβάνεις ψηφιακά σήματα χρησιμοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες του σώματος, οι καθημερινές δραστηριότητες γίνονται απλούστερες. Επιπλέον, λόγω της κινητής ευρυζωνικότητας, ο θεμελιώδης καταλύτης αυτής της αλληλεπίδρασης με βάση την αφή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη τεχνολογία παντού».

Πηγή: TechIT.gr
Pin It