Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο

Η Κίνα ξεκινά μεγάλο "κυνήγι" κατά της πειρατείας


 
Η κυβέρνηση, καλεί τους τοπικούς διαχειριστές πνευματικών δικαιωμάτων να εντείνουν τον έλεγχο όσων sites είναι ύποπτα για διακίνηση παράνομου υλικού, ενώ προτείνουν και την στενότερη επίβλεψη των νόμιμων υπηρεσιών πώλησης υλικού.

Επίσης, ανακοινώθηκαν πιο αυστηρές ποινές για τους παραβάτες, ενώ προτρέπει την αστυνομία να επιταχύνει τις έρευνες που σχετίζονται με τα sites που έχουν ήδη εντοπιστεί να διακινούν υλικό παράνομα, ώστε να προχωρήσουν στο κλείσιμό τους.  

Τέλος, η κυβέρνηση θέλει να ενεργοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε το κοινό να ενημερωθεί από ειδικές τηλεφωνικές γραμμές "αντι-πειρατείας" και επίσης, να υπενθυμίσουν στους παρόχους, την υποχρέωσή τους για έλεγχο του περιεχομένου.
 
Τα επίπεδα πειρατείας στην Κίνα, είναι εξαιρετικά υψηλά, έστω κι αν η κυβέρνηση το αρνείται, με τη Business Software Alliance (BSA) να την αναδεικνύει σε παγκόσμιο πρωταθλητή στην πειρατεία software, με το ποσοστό παράνομης χρήσης να υπολογίζεται στο 77%.

Πηγή: e-pcmag.gr
Pin It