Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

piracy-its-a-crimeΗ Κινεζική κυβέρνηση, ανακοίνωσε ένα σκληρό πλάνο ενεργειών τεσσάρων μηνών, με στόχο την καταπολέμηση της online πειρατείας. Στις δράσεις θα συμμετέχουν τέσσερις υπηρεσίες: τα Υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Βιομηχανίας, ο Oργανισμός Πνευματικών Δικαιωμάτων και η Yπηρεσία Πληροφοριών Internet.
 
Η κυβέρνηση, καλεί τους τοπικούς διαχειριστές πνευματικών δικαιωμάτων να εντείνουν τον έλεγχο όσων sites είναι ύποπτα για διακίνηση παράνομου υλικού, ενώ προτείνουν και την στενότερη επίβλεψη των νόμιμων υπηρεσιών πώλησης υλικού.

Επίσης, ανακοινώθηκαν πιο αυστηρές ποινές για τους παραβάτες, ενώ προτρέπει την αστυνομία να επιταχύνει τις έρευνες που σχετίζονται με τα sites που έχουν ήδη εντοπιστεί να διακινούν υλικό παράνομα, ώστε να προχωρήσουν στο κλείσιμό τους.  

Τέλος, η κυβέρνηση θέλει να ενεργοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε το κοινό να ενημερωθεί από ειδικές τηλεφωνικές γραμμές "αντι-πειρατείας" και επίσης, να υπενθυμίσουν στους παρόχους, την υποχρέωσή τους για έλεγχο του περιεχομένου.
 
Τα επίπεδα πειρατείας στην Κίνα, είναι εξαιρετικά υψηλά, έστω κι αν η κυβέρνηση το αρνείται, με τη Business Software Alliance (BSA) να την αναδεικνύει σε παγκόσμιο πρωταθλητή στην πειρατεία software, με το ποσοστό παράνομης χρήσης να υπολογίζεται στο 77%.

Πηγή: e-pcmag.gr
Pin It