Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Αναβάθμιση στα Windows 8 Pro με $39,99 από το Windows.comH αναβάθμιση στα Windows 8 Pro από τα Windows XP, Windows Vista και Windows 7 θα είναι διαθέσιμη και σε DVD σε καταστήματα λιανικής αντί υψηλότερης τιμής (69,99 δολάρια), τιμή που θα ισχύει μόνο για την ίδια περίοδο. Επίσης, αντί 15 δολαρίων (τιμή χωρίς μεταφορικά και τυχόν άλλα έξοδα) όσοι αγοράζουν την αναβάθμιση από το windows.com θα μπορούν να αγοράσουν διαδικτυακά και ένα αντίγραφο σε DVD.

Η ανακοίνωση έγινε από το windowsteamblog.com, όπου περιγράφεται με σχετική λεπτομέρεια η διαδικασία του κατεβάσματος της αναβάθμισης από το windows.com. Όπως αναφέρεται, η προσφορά θα ισχύσει σε 100 χώρες, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζεται ποιες είναι αυτές. Πάντως, η προσφορά της αναβάθμισης σε Windows 8 Pro με 15 ευρώ για χρήστες που θα αγοράσουν νέο υπολογιστή με προεγκαταστημένα τα Windows 7 αφορά και την Ελλάδα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την προσφορά της αναβάθμισης στο σχετικό blog post της ομάδας των Windows.

Τα Windows 8 βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο (Windows 8 Release Preview). Αυτή την περίοδο, η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται για να παραδώσει την νέα έκδοση των Windows στους κατασκευαστές (Release to Manufacturing). Τα Windows 8 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2012.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It