Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

facebook iconΤο Facebook στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης των λειτουργιών που προσφέρει, ενεργοποιεί ένα νεό χαρακτηριστικό, το οποίo θα επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν μόνο συγκεκριμένες ενέργειες άλλων χρηστών, από τα διάφορα applications που ενσωματώνονται σε αυτό.

Αυτό το χαρακτηριστικό, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίρνουν ενημερώσεις στο news feed τους, από ενέργειες χρηστών που έχουν επιλέξει, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν ή να γίνουν φίλοι με αυτούς.

Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να επιλέξει να ενημερώνεται όταν ένας συγκεριμένος χρήστης ανεβάζει μια φωτογραφία στο Instagram, χωρίς να βλέπει όλες τα updates που γίνονται από τον χρήστη αυτό.

Πηγη: e-pcmag.gr
Pin It