Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

Ο Google Chrome διαθέσιμος από σήμερα για iPhone και iPad [video]Μέχρι σήμερα, 310 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν το Chrome browser στο σύστημα τους, διπλασιάζοντας περίπου τον αντίστοιχο περσινό αριθμό όταν στο ίδιο συνέδριο η Google είχε ανακοινώσει 160 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Μάλιστα σε ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Chrome, Sundar Pichai, δηλώνει ότι η ταχύτητα της rendering engine που χρησιμοποιεί ο Chrome εξοικονομεί στην ανθρωπότητα 13 χρόνια καθημερινά.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επισυναπτόμενη Εικόνα: IMG_0464.PNGΕπισυναπτόμενη Εικόνα: iphone chrome1.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: iphonechrome2.jpgΕπισυναπτόμενη Εικόνα: iphonechrom5.jpg

Η πολιτική της εταιρείας είναι να διαθέσει το Chrome και στα πιο δημοφιλή smartphones παρουσιάζοντας χθες την τελική έκδοση για Android 4.0 και άνω ύστερα από μια μακρά δοκιμαστική περίοδο. Ίσως το πιο συχνό αίτημα των χρηστών ήταν η έλευση του Chrome για την πλατφόρμα του iOS της Apple κάτι που γίνεται πραγματικότητα.

Από σήμερα στο App Store, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν το Chrome για iPhone και iPad φέρνοντας στην αγαπημένη τους συσκευή τα πλεονεκτήματα συγχρονισμού που διαθέτει ο browser της Google μέσα από όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δε χρειάζεται να περνά εκ νέου τα bookmarks του από τη desktop έκδοση στο smartphone του αφού αυτά θα φαίνονται απευθείας μόλις προστεθούν σε μία από τις 2 πλατφόρμες. Το ίδιο ισχύει και για τις ανοιχτές καρτέλες με διάφορες ιστοσελίδες που έχει ανοίξει στον υπολογιστή του και οι οποίες εμφανίζονται άμεσα στο iPhone και στο iPad.

Ακόμα υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού του ιστορικού ιστοσελίδων που έχετε επισκεφθεί σε κάποια από τις πλατφόρμες (Windows, OS X, Android, Chrome OS, iOS) καθώς και των όρων που έχετε εισάγει σε μια αναζήτηση σας έτσι ώστε να μη χρειάζεται να την πληκτρολογήσετε ξανά.Πηγή: insomnia.gr
Pin It