Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

Υπηρεσία παρακολούθησης της κατανάλωσης φυσικού αερίου onlineΌπως διευκρινίζει στο tech.in.gr η ΕΠΑ Αττικής δια της εκπροσώπου της κας Ράπτη,

  • Το μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας είναι 6€ και το κόστος για την προμήθεια της συσκευής τηλεμέτρησης (198€) είναι εφάπαξ.
  • Η συσκευή καλύπτει έως και δύο μετρητές τοποθετημένους στον ίδιο χώρο.
  • Απευθύνεται σε πελάτες της ΕΠΑ Αττικής και
  • Δεν είναι προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να είναι συνδρομητές της Vodafone για κινητή τηλεφωνία.
  • Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στην διεύθυνση http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11152 (μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον εδώ)
Ο συνδρομητής της υπηρεσίας θα μπορεί, μέσω του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Vodafone και της ιστοσελίδας της υπηρεσίας στην διεύθυνση www.smartecometer.com, να έχει άμεση παρακολούθηση της κατανάλωσης Φυσικού Αερίου που πραγματοποιεί, με στατιστικά στοιχεία όπως μέση ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία κατανάλωση, σύγκριση καταναλώσεων αντίστοιχων περιόδων, να έχει πληροφόρηση με το ιστορικό τιμών φυσικού αερίου, την εκτίμηση του ύψους του λογαριασμού του σε μηνιαία βάση καθώς και προειδοποίηση σε περίπτωση κατανάλωσης σε μη αναμενόμενη περίοδο ή υπέρβασης του ορίου κατανάλωσης που ο ίδιος έχει ορίσει.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη συσκευή τηλεμετρίας που εγκαθίσταται στον μετρητή παροχής φυσικού αερίου του χρήστη και μέσω του αξιόπιστου δικτύου μετάδοσης δεδομένων της Vodafone στέλνει τα δεδομένα που καταγράφονται από τον ηλεκτρονικό μετρητή στην κεντρική εφαρμογή της υπηρεσίας. Εκεί οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω ενός απλού web browser και ευρυζωνικής σύνδεσης στο Internet από οποιονδήποτε προσωπικό υπολογιστή.

Πηγή: tech.in.gr
Pin It