Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

«Μπορεί κάποιος να μας παρακολουθήσει μέσα από την κάμερα του υπολογιστή μας καθώς υπάρχουν προγράμματα hackers' που μπορούν να ενεργοποιήσουν την κάμερά μας με κλειστό υπολογιστή χωρίς να το καταλάβουμε», ανέφερε στο metrogreece.gr o Αστυνομικός Διευθυντής και επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μάνος Σφακιανάκης. "Αν ο υπολογιστής είναι στο ρεύμα, μπαίνουν μέσα από το modem, ενεργοποιούν την κάμερά μας και μας παρακολουθούν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Αν θέλουμε να προστατευθούμε θα πρέπει να κλείνουμε τον υπολογιστή και να βγάζουμε το ντουί από την πρίζα, τότε μόνο δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν την κάμερα, όταν δεν υπάρχει πηγή ρεύματος", υποστήριξε o κ. Σφιακιανάκης.

Τέλος πρόσθεσε  και στοιχεία για το κινητό μας τηλέφωνο, λέγοντας «το ίδιο ισχύει και για το κινητό μας τηλέφωνο. Μόνο όταν βγάλουμε την μπαταρία μπορούμε να προστατευθούμε από τυχόν παρακολουθήσεις».

Πηγή: enikos.gr
Pin It