Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

google chromeΛίγες μέρες πριν την κυκλοφορία της πρώτης δοκιμαστικής έκδοσης του Chrome για το περιβάλλον Metro των Windows 8, η Google δίνει στη δημοσιότητα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη έκδοση του browser. Όπως και η Mozilla έτσι και η Google έχουν ανακοινώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν εκδόσεις των browser τους για το Metro, συμβαδίζοντας έτσι με τη νέα φιλοσοφία εφαρμογών που ενσωματώνει η επερχόμενη έκδοση των Windows.

Όπως αναφέρει η Google νέες εκδόσεις του Chrome browser για το Metro UI θα κυκλοφορούν μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι χρήστες να έχουν εγκατεστημένη τη νεότερη δοκιμαστική έκδοση των Windows 8, την Release Preview και να έχουν ως προεπιλεγμένη εφαρμογή για περιήγηση στο Internet τον Chrome. Οι πρώτες υλοποιήσεις της εφαρμογής θα υποστηρίζουν τις βασικές λειτουργίες που εισαγάγουν τα Windows 8 όπως τα charms και το snap view, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν και επιπλέον δυνατότητες. Επόμενος στόχος είναι η βελτιστοποίηση της απόκρισης της εφαρμογής σε συσκευές αφής αλλά και η σταθερότητά της. Δημοσιεύτηκε επίσης και μια φωτογραφία του Chrome για το Metro, ο οποίος μοιάζει αρκετά με την desktop έκδοσή του.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση του Chrome δε θα είναι διαθέσιμη στα tablets με ARM επεξεργαστές, καθώς η Microsoft έχει απαγορεύσει την εκτέλεση τρίτων browsers πέραν του Internet Explorer. Παρ’ όλα αυτά οι εταιρείες Google και Mozilla έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουν εκδόσεις των browsers τους και για τα Windows RT που απευθύνονται σε ARM συσκευές, με περιορισμένες όμως δυνατότητες όπως για παράδειγμα η έλλειψη εκτέλεσης JavaScript και προσθηκών.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It