Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Τους ντετέκτιβ παίζουν οι μικροί επισκέπτες της νέας ιστοσελίδας της Interpol«Κάθε ημέρα, η Interpol συνεργάζεται με αστυνομικές δυνάμεις από όλο τον κόσμο, για την καταπολέμηση κάθε τύπου εγκληματικότητας. Διαπιστώσαμε ότι το έγκλημα μέσω του Διαδικτύου εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, απειλώντας κατά κύριο λόγο τους νέους», λέει o Ροράιμα Αντριάνι, υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας, που ηγήθηκε της προσπάθειας στην έδρα της Interpol στη Λιόν τη Γαλλίας.

Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να ενημερώσει τους εφήβους για την αστυνομική οργάνωση, στην οποία μετέχουν 190 χώρες του κόσμου. Σημείο κεντρικού ενδιαφέροντος της ιστοσελίδας είναι το παιχνίδι «Πράκτορας Τζούνιορ της Interpol: Η Υπόθεση του Μαύρου Τατουάζ», στο οποίο οι νεαροί παίκτες θα υιοθετούν την ταυτότητα πράκτορα της Interpol. Ο ψηφιακός πράκτορας θα ταξιδεύει σε διάφορα σημεία του κόσμου, συλλέγοντας αποδεικτικά στοιχεία, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις τοπικές αστυνομικές Αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών διεθνούς εγκληματικής συμμορίας λαθρεμπόρων.

Η ιστοσελίδα, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην αγγλική γλώσσα, θα μεταφραστεί σύντομα στα αραβικά, τα γαλλικά και τα ισπανικά, ενώ η διεύθυνσή της είναι: www.interpol.int/studentzone

Πηγή: kathimerini.gr
Pin It