Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube

"Καμία παρατυπία στη μετοχή του Facebook""Ποιος το περίμενε ότι θα ακολουθούσε τόσο μεγάλη συζήτηση για το θέμα;", διερωτήθηκε ο ίδιος.

"Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γνώμες. Όμως είναι πολύ δύσκολο να είσαι στον χώρο και να πρέπει να καταλαβαίνεις τι απαιτείται σε κάθε χρονική στιγμή", συνέχισε.

"Ήταν μία από τις πιο άστατες δημόσιες εγγραφές όλων των εποχών. Και μιλάμε για μία εταιρεία, που αγγίζει 900 εκατομμύρια χρήστες. Είχε τραβήξει την προσοχή από όποια πλευρά και να το δει κανείς".

Η μετοχή της ιστοσελίδας εισήχθη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στην τιμή των 42 δολαρίων, για να καταλήξει στα 38 δολάρια και μετά να σημειώσει σταδιακή πτώση, φτάνοντας στα 31 δολάρια, την πρώτη ημέρα.

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή (FINRA) προανήγγειλε, ότι θα επανεξετάσει τη διαδικασία με την οποία δίδονταν οι πληροφορίες στην αγορά, έρευνα με την οποία συμφωνεί και η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Morgan Stanley από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι "όλες οι διαδικασίες της δημόσιας προσφοράς έγιναν σύμφωνα με τους κανονισμούς" και επιμένει ότι ακολούθησε την ίδια διαδικασία που ακολουθεί και για τις δημόσιες προσφορές όλων των άλλων επιχειρήσεων στις οποίες ήταν ανάδοχος.

Βέβαια, η υπόθεση δεν έχει τελειώσει, αφού μερίδα κατόχων μετοχών του Facebook κινήθηκε νομικά κατά της εταιρείας και της Morgan Stanley για το θέμα.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It