Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Προστατευτείτε από κακόβουλα siteΣτην υπηρεσία αυτοί συμμετέχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εθελοντικά και μέσω αυτής αξιολογούν τα site που επισκέπτονται.

Όταν βλέπουν ότι μια ιστοσελίδα είναι επικίνδυνη το επισημαίνουν μέσω του site της υπηρεσίας οπότε αυτό καταχωρείται σε μια σχετική βάση δεδομένων.

Όσοι θέλουν να προστατευθούν λοιπόν, αρκεί να εγκαταστήσουν εντελώς στο browser που χρησιμοποιούν το πρόσθετο (addon) Web Of Trust (WOT).

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το πρόσθετο αυτό θα βγάζει δίπλα σε κάθε link μία επισήμανση πράσινη, πορτοκαλί ή κόκκινη. Όπου υπάρχει πράσινη επισήμανση το link είναι ασφαλές. Αν όμως είναι κόκκινη ή πορτοκαλί, καλύτερα κανείς να μην το επισκεφτεί.

Φυσικά θα πρέπει κάποιος να είναι και από μόνος του προσεκτικός. Παρόλα αυτά το Web of Trust μπορεί να του εξασφαλίσει ότι θα αποφύγει τους περισσότερους από τους σχετικούς κινδύνους!

Πηγή: TechIT.gr
Pin It