Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

opera logoΑν και στο πλαίσιο ακόμα των φημών, η ιστοσελίδα Pocket-lint επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές αναφέρει ότι το Facebook βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της Νορβηγικής εταιρείας Opera Software η οποία κατασκευάζει τον ομώνυμο browser. Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, μια τέτοια κίνηση δείχνει λογική δεδομένου ότι μετά την είσοδο του στο χρηματιστήριο, το Facebook έχει την δυνατότητα να συνεχίσει δυναμικά τις εξαγορές όπως έκανε πρόσφατα με την εφαρμογή Instagram. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εξαγορά, το Facebook θα εισέλθει σε μια αγορά στην οποία κυριαρχούν οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως η Microsoft, η Google, η Apple αλλά και το ίδρυμα Mozilla με το Firefox browser.

Ο Opera browser κυκλοφορεί για αρκετές πλατφόρμες όπως Windows/Mac/Linux/Android ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία χρησιμοποιείται από 270 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα. Με βάση τα ίδια στοιχεία, η έκδοση Opera Mini χρησιμοποιήθηκε μόνο τον περασμένο Μάρτιο από 168 εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι εμφάνισαν συνολικά 117 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It