Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

yahoo-logoΌπως είναι γνωστό η Yahoo! τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει καθοδική πορεία. Αν και κάποτε αποτελούσε έναν από τους γίγαντες του Διαδικτύου, ή έλευση της Google την έβαλε σε κάποιο βαθμό στο περιθώριο. Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν παύει να καινοτομεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Axis. Πρόκειται για έναν mobile browser που υπόσχεται να είναι αρκετά πιο εύχρηστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα από τη μηχανή αναζήτησης θα εμφανίζονται ως εικόνες και όχι ως κείμενο. Επιπλέον κάνοντας χρήση ενός ενιαίου λογαριασμού, ο χρήστης θα μπορεί να συγχρονίζει τα αγαπημένα του sites ενώ ταυτόχρονα έχει και δυνατότητες live syncing στα tabs. Με άλλα λόγια θα μπορεί να συνεχίσει άμεσα την περιήγηση σε κάποιο site ακόμη και αν αλλάξει συσκευή!

Εκτός όμως από τις φορητές συσκευές, ο Axis μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υπολογιστές μέσω ενός ειδικού plugin το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε δημοφιλή browser.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It