Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

diasporaΌταν έγινε γνωστή η δημιουργία του Diaspora όσοι είχαν παράπονα από το Facebook ενθουσιάστηκαν. Πρόκειται για μια social πλατφόρμα η οποία εξασφαλίζει στους χρήστες της ότι τα προσωπικά τους δεδομένα ούτε κινδυνεύουν, ούτε φυσικά καταγράφονται. Μέχρι τώρα βέβαια η πλατφόρμα ήταν στο στάδιο της ανάπτυξης. Παρόλα αυτά όπως ανακοίνωσαν οι δημιουργοί της μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί και θα είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά της, όπως είναι φυσικό δεν θα απέχει ιδιαίτερα από τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Παρόλα αυτά, εκτός του ότι θα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν οι ίδιοι οι χρήστες την κυριότητα όσων δημοσιεύουν και των προσωπικών τους δεδομένων, θα έχει και επιπλέον δυνατότητες.

Όταν δημοσιεύει κανείς κάτι δηλαδή θα έχει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στο πώς αυτό θα παρουσιάζεται είτε είναι απλό κείμενο, είτε φωτογραφία ή βίντεο.

Για το αν το νέο δίκτυο θα έχει επιτυχία, μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Παρόλα αυτά είναι βέβαιο ότι μια μερίδα ανθρώπων θα το αξιοποιήσει να αποφύγει τον μεγάλο αδελφό που λέγεται Facebook.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It