Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

google logoΠριν από μερικούς μήνες αναφερθήκαμε στα σχέδια της Google να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής αναζήτησής της, υιοθετώντας τη σημασιολογική αναζήτηση. Τώρα, φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζει το νέο σύστημα, παρέχοντας άμεσες απαντήσεις και πληροφορίες για τις αναζητήσεις μας πέρα από σχετικές ιστοσελίδες.

google-new-search-example

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην παραπάνω εικόνα, κάνοντας μια αναζήτηση του ονόματος ‘Leonardo DiCaprio’, στο δεξί μέρος της σελίδας εμφανίζονται πληροφορίες για το διάσημο ηθοποιό, όπως ένα σύντομο βιογραφικό, ταινίες στις οποίες έχει παίξει και οι δημοφιλέστερες σχετικές αναζητήσεις άλλων χρηστών. Το αριστερό τμήμα της σελίδας παραμένει ως έχει, εμφανίζοντας προτεινόμενες ιστοσελίδες που σχετίζονται με την αναζήτηση.

Προς το παρόν οι αλλαγές είναι εμφανείς σε μια μικρή μερίδα χρηστών και αναμένεται να προστεθούν σταδιακά σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It