Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter

facebook iconΌπως όλοι γνωρίζουμε, το Facebook δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν ένα προσωπικό όνομα χρήστη (vanity url) για το προφίλ τους. Για παράδειγμα facebook.com/georgios.tadopoulos19 ώστε κανείς να τους εντοπίζει πιο εύκολα αν το επιθυμεί. Επίσης από το 2010 έχει δημιουργήσει υπηρεσία e-mail. Αν κάποιος το επιθυμεί δηλαδή μπορεί να δέχεται εκτός από μηνύματα μέσω Facebook και e-mail από άλλες υπηρεσίες όπως το Gmail. Αρκεί να έχει καταχωρήσει κάποια διεύθυνση τύπου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέσω της υπηρεσίας.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το Facebook, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει την ενοποίηση αυτών των δύο υπηρεσιών. Όσοι δηλαδή δεν έχουν ήδη καταχωρήσει κάποιο e-mail αλλά έχουν προσωπικό όνομα χρήστη, θα αποκτούν αυτόματα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα ταυτίζεται με το όνομα αυτό.

Για παράδειγμα αν ο χρήστης με διεύθυνση προφίλ (vanity url) facebook.com/georgios.tadopoulos19 δεν έχει κάποιο άλλο e-mail στο Facebook, σε λίγο διάστημα θα μπορεί να λαμβάνει e-mail στη διεύθυνση georgios.tadopoulos19@ facebook.com.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It