Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά

youtube iconΤον περασμένο χρόνο το YouTube είχε παρουσιάσει μια δυνατότητα μετατροπής 2D video σε τρισδιάστατα με ένα μόλις κλικ. Καθώς η λειτουργία αυτή βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική λειτουργία, η δημοφιλής ιστοσελίδα παρουσίασε σήμερα μια παραπλήσια λετουργία μετατροπής οποιουδήποτε video ποιότητας 1080p με μικρή σχετικά διάρκεια σε 3D. Πλέον κάθε τέτοιο video που θα μεταφορτώνεται στην υπηρεσία θα μετατρέπεται αυτόματα και σε τρισδιάστατο, ενώ στις επιλογές αναπαραγωγής θα προστίθεται η ανάλογη ρύθμιση.

Εκτός από την ανακοίνωση της νέας λειτουργίας, το YouTube περιέγραψε επίσης μέσα από ανάρτηση στο επίσημο blog του ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την παραπάνω λειτουργία. Μέρος της διαδικασίας περιλαμβάνει τεχνικές μηχανικής μάθησης βασιζόμενες σε παρόμοια μοτίβα από πραγματικά τρισδιάστατα videoν ενώ αναλύονται επίσης τα χρώματα, η διάσταση του χώρου, η κίνηση καθώς και άλλα χαρακτηριστικά για την εκτίμηση του βάθους σε κάθε πλαίσιο του video.Πηγή: insomnia.gr
Pin It