Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

google logoΟι φήμες για είσοδο της Google απευθείας στην αγορά των tablets με δική της συσκευή, εντείνονται ύστερα από σημερινό άρθρο της Wall Street Journal. Σύμφωνα με το άρθρο, η μεγάλη επιτυχία του Kindle Fire της Amazon δεν πέρασε απαρατήρητη με τη Google να ετοιμάζει το δικό της διαδικτυακό κατάστημα μέσω του οποίου θα πωλούνται android tablets. Σε αυτά πολύ πιθανόν να περιλαμβάνεται και το Nexus Tablet στα πρότυπα των android smartphones όπου η Google επιλέγει κατασκευαστή και κυκλοφορούν ένα μοντέλο αναφοράς που τρέχει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η εταιρεία που θα συνεργαστεί με τη Google για τη δημιουργία του tablet αν και σημαντικό προβάδισμα πρέπει να έχει η ASUS η οποία πρόσφατα στην έκθεση MWC 2012 είχε αναφέρει ότι ένα tablet με τιμή $199 βασισμένο στο Tegra 3 της Nvidia, θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It