Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web

youtube iconΗ μη χρήση τριπόδου είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε ερασιτεχνικά videos που γίνονται λήψη από smartphones ή video κάμερες, με αποτέλεσμα πολλές φορές μερικές από τις πιο ωραίες μας στιγμές να αποτυπώνονται χωρίς ευστάθεια εικόνας. Το φαινόμενο αυτό προσπαθεί να μειώσει το YouTube, ανακοινώνοντας μια νέα δυνατότητα στον επεξεργαστή video του, ο οποίος αναγνωρίζει πλέον αυτόματα τα “κουνημένα” video, αλλά και όσα είναι σκοτεινά προσφέροντας στο χρήστη τη δυνατότητα να τα διορθώσει.

Ειδικότερα όταν κάποιος ανεβάζει ένα τέτοιο video, θα παρατηρήσει μια μπάρα ειδοποιήσεων στη σελίδα ανεβάσματος, όπου αν επιλέξει τη διόρθωση του θα δει μια προεπισκόπηση του διορθωμένου video με το αρχικό δίπλα δίπλα, έτσι ώστε να αποφασίσει εάν τελικά θέλει να επικυρώσει τις αλλαγές.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Να σημειωθεί ότι η νέα αυτή λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη και από την έκδοση του YouTube για φορητές συσκευές, όπως smartphones και tablets. Πριν από μερικούς μήνες η υπηρεσία είχε παρουσιάσει μια παρόμοια δυνατότητα για videos με κουνημένη εικόνα η οποία όμως χρειαζόταν μερικές ώρες έτσι ώστε να παράγει το τελικό αποτέλεσμα.Πηγή: insomnia.gr
Pin It