Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

anonymous-protests-with-fingers-upΔημοσίευμα του ZDnet αναφέρει ότι οι Anonymous έχουν δημοσιεύσει αντίγραφο του πηγαίου κώδικα του λογισμικού Norton Antivirus 2006 στην ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων Pirate Bay. Τα άτομα που φέρονται ως μέλη των Anonymous ανέφεραν εδώ και αρκετούς μήνες ότι κρατάνε στα χέρια τους τον πηγαίο κώδικα του δημοφιλούς λογισμικού antivirus, με τη Symantec την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξή του, να επιβεβαιώνει ότι μέρος του πηγαίκου κώδικα του προγράμματός της έχει διαρρεύσει.

Το αρχείο που δημοσιεύτηκε έχει μέγεθος 1.07GB και περιλαμβάνει τον πηγαίο κώδικα και από έναν αριθμό άλλων προϊόντων του ίδιου λογισμικού όπως η έκδοση καταναλωτών, η έκδοση για εταιρείες/οργανισμούς και άλλα αρχεία για Windows, Unix και NetWare.

Η διαρροή του πηγαίου κώδικα έγινε μάλλον ύστερα από την πρόσβαση σε δίκτυο από τις Ινδικές υπηρεσίες πληροφοριών. Η Symantec αναφέρει ότι η τρέχουσα έκδοση του προϊόντος Norton Utilities έχει ανακατασκευαστεί πλήρως και δε μοιράζεται κοινό κώδικα με την έκδοση του 2006, συνεπώς ο κώδικας που έχει διαρρεύσει δεν αποτελεί κίνδυνο για τους χρήστες.

Το αρχείο torrent που έχει ανεβεί στο Internet περιέχει ακόμη ένα αρχείο, μια λίστα με ονόματα hackers της ομάδας LulzSec τα οποία συνελήφθησαν αυτή την εβδομάδα και ζητείται η απελευθέρωσή τους. Στη λίστα αυτή δε συμπεριλαμβανόταν το όνομα του χάκερ Sabu ή αλλιώς Hector Xavier Monsegur, ο οποίος ήταν ο αρχηγός της ομάδας και φαίνεται ότι συνεργαζόταν με το FBI.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It