Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

"Επίθεση" των Anonymous στην Κροατία για την ACTAΟι «Anonymous» ανάρτησαν μηνύματα κατά της συμφωνίας ACTA που ρυθμίζει ζητήματα προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε πολλές χώρες.

Η ομάδα των «Anonymous» την περασμένη εβδομάδα «έριξε» τις ιστοσελίδες του προέδρου της Κροατίας, Ίβο Γιοσίποβιτς, της Κροατικής Εταιρίας Συνθετών (ZAMP) και του Ινστιτούτου Κροατικής Μουσικής.

Ο Ζίβκοβιτς τόνισε ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι αρμόδιο για την υιοθέτηση της ACTA και ότι στην Κροατία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει πρωτοβουλία για την επικύρωσή της συμφωνίας.

«Η επίθεση στις σελίδες στο Διαδίκτυο του προέδρου της χώρας, της οργάνωσης Προστασίας των Μουσικών Πνευματικών (ZAMP) και άλλων ιστοσελίδων κυβερνητικών δομών δεν είναι απόπειρα ανατροπής της δημοκρατίας, του προέδρου και της κυβέρνησης. Με την πράξη αυτή δεν επιθυμούμε να βλάψουμε κάποιον, με την πράξη αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας για την ACTA. Δεν είμαστε χάκερς, είμαστε πολίτες όλων των κοινωνικών τάξεων και με τον τρόπο αυτό θέλουμε να προσελκύσουμε την προσοχή κάθε ευσυνείδητου πολίτη της Κροατίας ότι είμαστε ακόμη εδώ, εμείς που αγωνιζόμαστε για την ελευθερία στο ίντερνετ, την ελεύθερη ροή πληροφοριών και την ανεξάρτητη δημοσιογραφία» τονίζεται στο μήνυμα των «Anonymous».

Παράλληλα, υπογραμμίζουν ότι η ACTA πλήττει την ιδιωτικότητα του χρήστη, τις ελευθερίες των πολιτών, τη νόμιμη επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ελεύθερη ροή πληροφοριών.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It