Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας

hacking-documentary-code2600Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που είχε το ντοκιμαντέρ Land of Confusion, ο βραβευμένος σκηνοθέτης, Jeremy Zerechak, έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνει θετικά σχόλια για το νέο του ντοκιμαντέρ, CODE 2600. Το έργο που αναφέρεται στην εποχή της πληροφορίας, έχει επιλεχθεί για να κάνει την πρεμιέρα του στο 2012 CINEQUEST FILM FESTIVAL (28 Φεβρουαρίου – 11 Μαρτίου) στο San Jose.

Το CINEQUEST είναι ένα από τα κορυφαία Φεστιβάλ Ταινιών., με διάρκεια 13 ημέρες, 200 διεθνείς ταινίες να συμμετέχουν, παραπάνω από 600 ηθοποιούς, τεχνικούς και επαγγελματίες από 44 χώρες.

Το CODE 2600 περιγράφει την άνοδο της Εποχής της Πληροφορίας, όπως παρουσιάζεται μέσα από τα γεγονότα και τους ανθρώπους που βοήθησαν στην ανάπτυξή της.

Η ταινία διερευνά τις επιπτώσεις
αυτής της νέας πραγματικότητας στην ικανότητά μας να παραμείνουμε πιο κοντά στα ανθρώπινα ιδανικά, διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά μας.

Το CODE 2600 διαφωτίζει πολλά σημεία της εποχής, αλλά επίσης προκαλεί και προβληματισμούς. Κύριο νόημα των προβληματισμών του είναι η έκκληση αφύπνισης που κάνει προς την κοινωνία.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It