Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

facebook iconΤην επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο Facebook, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά… Ο λόγος; Γιατί ακόμα και αν τη διαγράψετε τελικά από το λογαριασμό σας, αυτή θα παραμείνει στους servers του Facebook, εξακολουθώντας να είναι προσβάσιμη σε τρίτους! Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ArsTechnica, σε περίπτωση που κάποιος κρατήσει το link της φωτογραφίας σας, θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση σε αυτήν ακόμα και τρία χρόνια αφού την έχετε διαγράψει.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μάλιστα λίγους μήνες μετά την επίσημη δέσμευση της Facebook να διορθώσει την πολιτική ασφαλείας της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας, το νέο σύστημα φωτογραφιών βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και μόνο ένας μικρός αριθμός φωτογραφιών είναι διαθέσιμος μετά τη διαγραφή του.

Λίγες ή πολλές, το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο, γιατί όταν κάποιος επιλέγει “Delete This Photo”, θέλει να διαγράψει τις φωτογραφίες του άμεσα και ολοκληρωτικά.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It