Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

facebook iconΤην επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο Facebook, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά… Ο λόγος; Γιατί ακόμα και αν τη διαγράψετε τελικά από το λογαριασμό σας, αυτή θα παραμείνει στους servers του Facebook, εξακολουθώντας να είναι προσβάσιμη σε τρίτους! Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ArsTechnica, σε περίπτωση που κάποιος κρατήσει το link της φωτογραφίας σας, θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση σε αυτήν ακόμα και τρία χρόνια αφού την έχετε διαγράψει.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μάλιστα λίγους μήνες μετά την επίσημη δέσμευση της Facebook να διορθώσει την πολιτική ασφαλείας της.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας, το νέο σύστημα φωτογραφιών βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και μόνο ένας μικρός αριθμός φωτογραφιών είναι διαθέσιμος μετά τη διαγραφή του.

Λίγες ή πολλές, το ζήτημα θα πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο, γιατί όταν κάποιος επιλέγει “Delete This Photo”, θέλει να διαγράψει τις φωτογραφίες του άμεσα και ολοκληρωτικά.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It