Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

Κυκλοφόρησε ο Firefox 10Οι αλλαγές που βλέπουν οι χρήστες στη νέα έκδοση του Firefox δεν είναι ιδιαίτερα πολλές, περιλαμβάνουν ένα κρυμμένο κουμπί, μεγαλύτερη συμβατότητα με επεκτάσεις, περισσότερη σταθερότητα και εμπλουτισμένα εργαλεία για προγραμματιστές.

Όσον αφορά το γραφικό περιβάλλον, όπως προαναφέρθηκε η μοναδική διαφορά είναι η απόκρυψη του κουμπιού που μεταφέρει το χρήστη στην “επόμενη” σελίδα όταν αυτό είναι ανενεργό, όταν δηλαδή ο χρήστης δεν έχει πατήσει το κουμπί “πίσω”. Ουσιαστικές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον του browser θα δούμε στην 12η έκδοσή του, όπου θα ανασχεδιαστεί η εμφάνιση της νέας καρτέλας. Όσον αφορά το θέμα συμβατότητας με τις επεκτάσεις, ο browser θα θεωρεί σε κάθε μελλοντική αναβάθμιση ότι οι επεκτάσεις θα είναι συμβατές με τις νέες εκδόσεις, εκτός και αν οι προγραμματιστές της κάθε μίας από αυτές έχουν δηλώσει το αντίθετο.

Οι αλλαγές που φέρει ο Firefox 10 για τους προγραμματιστές είναι η προσθήκη API’s για web εφαρμογές σε πλήρη οθόνη, υποστήριξη anti-aliasing για το WebGL και υποστήριξη μετατροπής τρισδιάστατων αντικειμένων σε 2D.

Μπορεί η Mozilla να ακολουθεί τα χνάρια της Google για την κυκλοφορία σημαντικών εκδόσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δεν έχει καταφέρει όμως να ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις στο παρασκήνιο, κάτι που εφαρμόζεται στον Chrome browser. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες του Firefox προκειμένου να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο νέας έκδοσης χειροκίνητα.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It