Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)

Υπερδιπλασιασμός των κερδών της AppleΠρόκειται για μία από τις καλύτερες επιδόσεις κερδών που έχουν επιτευχθεί ποτέ από επιχειρήσεις, κατατάσσοντας την Apple στην ίδια κατηγορία με ενεργειακές επιχειρήσεις, όπως η Exxon Mobil και η ρωσική Gazprom, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg.

Τα κέρδη ανά μετοχή για την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 13,87 δολάρια και είναι υψηλότερα από τα κέρδη που είχε η Apple για το σύνολο των ετών πριν από το 2010. Η Apple πούλησε 37 εκατομμύρια iPhones στο τελευταίο τρίμηνο του 2011, καθώς το μοντέλο της 4S έγινε ανάρπαστο, όταν άρχισε η διάθεσή του τον Οκτώβριο, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Στιβ Τζομπς. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 73% στα 46,3 δις. δολάρια και κατέστησαν την Apple την πρώτη από πλευράς πωλήσεων εταιρεία υπολογιστών στον κόσμο, μπροστά από τη Hewlett - Packard. Τα θεαματικά οικονομικά της αποτελέσματα οδήγησαν στην αύξηση της τιμής της μετοχής της κατά 7,6% στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Αν σημειώσει την ίδια άνοδο και στη συνεδρίαση του αμερικανικού χρηματιστηρίου, η χρηματιστηριακή αξία της θα αυξηθεί στα 437,1 δισ. δολάρια και θα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση της Exxon.

Πηγή: kathimerini.gr
Pin It