Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

Υπερδιπλασιασμός των κερδών της AppleΠρόκειται για μία από τις καλύτερες επιδόσεις κερδών που έχουν επιτευχθεί ποτέ από επιχειρήσεις, κατατάσσοντας την Apple στην ίδια κατηγορία με ενεργειακές επιχειρήσεις, όπως η Exxon Mobil και η ρωσική Gazprom, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg.

Τα κέρδη ανά μετοχή για την ίδια περίοδο ανήλθαν σε 13,87 δολάρια και είναι υψηλότερα από τα κέρδη που είχε η Apple για το σύνολο των ετών πριν από το 2010. Η Apple πούλησε 37 εκατομμύρια iPhones στο τελευταίο τρίμηνο του 2011, καθώς το μοντέλο της 4S έγινε ανάρπαστο, όταν άρχισε η διάθεσή του τον Οκτώβριο, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του ιδρυτή της Στιβ Τζομπς. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 73% στα 46,3 δις. δολάρια και κατέστησαν την Apple την πρώτη από πλευράς πωλήσεων εταιρεία υπολογιστών στον κόσμο, μπροστά από τη Hewlett - Packard. Τα θεαματικά οικονομικά της αποτελέσματα οδήγησαν στην αύξηση της τιμής της μετοχής της κατά 7,6% στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Αν σημειώσει την ίδια άνοδο και στη συνεδρίαση του αμερικανικού χρηματιστηρίου, η χρηματιστηριακή αξία της θα αυξηθεί στα 437,1 δισ. δολάρια και θα είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη κεφαλαιοποίηση της Exxon.

Πηγή: kathimerini.gr
Pin It