Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Το Pirate Bay προωθεί τους καλλιτέχνεςΜε αφορμή όλο αυτό το ντόρο που έχει δημιουργήσει το site γύρω από το όνομά του, αποφάσισε να ανοίξει μία νέα υπηρεσία όπου μέσα από αυτή, οι καλλιτέχνες θα μπορούν να επωφεληθούν από τη φήμη του site και να προβάλλουν τις δουλειές τους.

Συγκεκριμένα το σλόγκαν του νέου site είναι το εξής:

“Do you have a band? Are you an aspiring movie producer? A comedian? A cartoon artist? As you might have seen we sometimes replace our front page logo with others. Sometimes we link to important political issues like internet censorship and sometimes it’s to some cool indie musicians we like.”

“Έχετε μια μπάντα; Είστε επίδοξος παραγωγός ταινιών; κωμικός; καλλιτέχνης κινουμένων σχεδίων; Όπως ίσως έχετε δει πολλές φορές το λογότυπο μας αντικαθίσταται με άλλα όπως σημαντικά πολιτικά γεγονότα, η λογοκρισία στο διαδίκτυο και μερικές φορές όπως τώρα, με την προώθηση νέων μουσικών”

Με αυτό τον τρόπο οι καλλιτέχνες που θα γραφτούν στην υπηρεσία του Pirate Bay θα   έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους στους δισεκατομμύρια χρήστες που επισκέπτονται το site.

Φυσικά και με αυτή την κίνηση οι δισκογραφικές εταιρείες, δεν αναμένεται να δείξουν ενδιαφέρον για συμμετοχή ανεξάρτητα από το πόση κίνηση θα μπορούσε να φέρει στα site τους.

Έτσι λοιπόν όποιος καλλιτέχνής ενδιαφέρεται, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει την ειδική φόρμα που υπάρχει στο Pirate Bay η οποία περιλαμβάνει μια διεύθυνση για μια εικόνα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει το λογότυπό του site σε μέχρι τρεις χώρες και σε περίπτωση που αρέσει στους υπεύθυνους του  Pirate Bay τότε η εικόνα του καλλιτέχνη μπορεί να προβληθεί στις ιστοσελίδες του Pirate Bay σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It