Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

pirates-party-flagΤο δημοφιλές site διαμοιρασμού torrent, Pirate Bay, δημιούργησε μία νέα υπηρεσία η οποία προσφέρει στους καλλιτέχνες την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσα από το site. Δεν είναι λίγες οι φορές που το Pirate Bay έχει προκαλέσει προβλήματα σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σχετικά με το παράνομο υλικό που διανέμεται μέσα από αυτό με αποτέλεσμα να απαγορεύσουν στους χρήστες την πρόσβαση.

Με αφορμή όλο αυτό το ντόρο που έχει δημιουργήσει το site γύρω από το όνομά του, αποφάσισε να ανοίξει μία νέα υπηρεσία όπου μέσα από αυτή, οι καλλιτέχνες θα μπορούν να επωφεληθούν από τη φήμη του site και να προβάλλουν τις δουλειές τους.

Συγκεκριμένα το σλόγκαν του νέου site είναι το εξής:

“Do you have a band? Are you an aspiring movie producer? A comedian? A cartoon artist? As you might have seen we sometimes replace our front page logo with others. Sometimes we link to important political issues like internet censorship and sometimes it’s to some cool indie musicians we like.”

“Έχετε μια μπάντα; Είστε επίδοξος παραγωγός ταινιών; κωμικός; καλλιτέχνης κινουμένων σχεδίων; Όπως ίσως έχετε δει πολλές φορές το λογότυπο μας αντικαθίσταται με άλλα όπως σημαντικά πολιτικά γεγονότα, η λογοκρισία στο διαδίκτυο και μερικές φορές όπως τώρα, με την προώθηση νέων μουσικών”

Με αυτό τον τρόπο οι καλλιτέχνες που θα γραφτούν στην υπηρεσία του Pirate Bay θα   έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δουλειά τους στους δισεκατομμύρια χρήστες που επισκέπτονται το site.

Φυσικά και με αυτή την κίνηση οι δισκογραφικές εταιρείες, δεν αναμένεται να δείξουν ενδιαφέρον για συμμετοχή ανεξάρτητα από το πόση κίνηση θα μπορούσε να φέρει στα site τους.

Έτσι λοιπόν όποιος καλλιτέχνής ενδιαφέρεται, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει την ειδική φόρμα που υπάρχει στο Pirate Bay η οποία περιλαμβάνει μια διεύθυνση για μια εικόνα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει το λογότυπό του site σε μέχρι τρεις χώρες και σε περίπτωση που αρέσει στους υπεύθυνους του  Pirate Bay τότε η εικόνα του καλλιτέχνη μπορεί να προβληθεί στις ιστοσελίδες του Pirate Bay σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It