Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Σειρά μαθημάτων να αρχίσετε την Σειρά Μαθημάτων για την HTML5

yahoo-connected-tvΟ συνιδρυτής της Yahoo Jerry Yang αποχώρησε από την εταιρεία που δημιούργησε ο ίδιος το 1995 μαζί με τον David Filo. Η απότομη αποχώρηση του Yang από τη Yahoo έρχεται δύο εβδομάδες μετά την πρόσληψη του Scott Thompson ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και ύστερα από την αυξανόμενη κριτική εις βάρους του, όσον αφορά προηγούμενους χειρισμούς σε υποθέσεις σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Yahoo από τη Microsoft. Αναλυτές αναφέρουν ότι μετά την αποχώρηση του Yang μπορούν να επιταχυνθούν οι συζητήσεις εξαγοράς συγκεκριμένων τμημάτων της.

Το 2008, όταν ο Jerry Yang επιτελούσε τα καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου της Yahoo, ο ίδιος είχε απορρίψει μια πρόταση εξαγοράς από τη Microsoft έναντι $44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έκτοτε η τιμή της μετοχής της πήρε τον κατήφορο λόγω της οικονομικής κρίσης, με την τελευταία εκτίμηση να κοστολογεί την εταιρεία στα $20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Jerry Yang

Πρόσφατα ο Yang μαζί με τον Πρόεδρο της Yahoo Roy Bostock, είχαν υποστεί την οργή ορισμένων μεγαλομετόχων της εταιρείας για τον χειρισμό τους σχετικά με τη στρατηγική αναθεώρηση που ακολουθούσε η Yahoo. Μερικές από τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν ορισμένες σκέψεις για τις πιθανότητες πώλησης της εταιρείας, ιδιωτικοποίησής της ή ακόμη και τη διάλυσή της.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It