Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας

Οι αμερικάνοι έκλεισαν το Megaupload.com
Το υπουργείο δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι ο Kim Dotcom, του οποίου το επίσημο όνομα είναι Kim Schmitz,και 3 άλλοι συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Νέα Ζηλανδία μετά από αίτημα των αμερικάνικων αρχών,ενώ άλλοι δύο καταζητούνται.

Το Megaupload ήταν μοναδικό όχι μόνο επειδή περιείχε τεράστιο όγκο δεδομένων αλλά επειδή είχετην υποστήριξη πολλών διασημοτήτων,μουσικών κ.λπ. (Kim Kardashian, Alicia Keys και Kanye West) που συνήθως είναι θύματα της ηλεκτρονικής πειρατείας.

Η εταιρία με έδρα το Hong Kong,φέρεται να είχε διευθύνοντα σύμβουλο τον μουσικό Swizz Beatz.

Πριν κλείσει η σελίδα είχε βάλει μια ανακοίνωση όπου έλεγε ότι οι κατηγορίες είναι υπερβολικές και η συντριπτική πλειοψηφία της κίνησης είναι νόμιμη.

Στο Megaupload οι χρήστες μπορούσαν να ανεβάσουν και να μεταφέρουν αρχεία που είναι μεγάλα για να σταλούν με email. Τέτοιες σελίδες είναι κατά βάση νόμιμες αλλά η Motion Picture Association of America, που εκπροσωπεί τη βιομηχανία του κινηματογράφου, θεωρεί ότι η πλειοψηφία των αρχείων που διακινούνται μέσω Megaupload είναι προϊόν πειρατείας και παραβιάζει τους σχετικούς νόμους.

Η σελίδα επέτρεπε στους χρήστες να κατεβάζουν έργα,μουσική,παιχνίδια κ.λπ και κέρδιζε χρήματα από όσους ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε μεγαλύτερες ταχύτητες κατεβάσματος,ενώ είχε και διαφημίσεις.

Η κατηγορία απαγγέλθηκε στην πολιτεία της Virginia, επειδή εκεί φιλοξενούνται οι σερβερς του megaupload.

Ο Dotcom, κάτοικος του Ηong Kong και της Νέας Ζηλανδίας, κάτοχος διπλής υπηκοότητας,φινλανδικής και γερμανικής, έβγαλε σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μόνο το 2010 42 εκ δολάρια. Ο Dotcom είναι ο ιδρυτής,πρώην Διευθύνοντας σύμβουλος και τωρινός Διευθυντής καινοτομιών του Megaupload.

Πηγή: insomnia.gr
Pin It