Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας

Θρησκεία… έγινε το δωρεάν μοίρασμα αρχείων στη ΣουηδίαΑν κάποιος χρήστης του Διαδικτύου επιθυμεί να αποφύγει τις νομικές κυρώσεις, μπορεί να εγγραφεί στον ιστότοπο Church of Kopimism και να «κατεβάζει» ελεύθερα αρχεία, αφού τον προηγούμενο μήνα αυτός έλαβε την επίσημη αναγνώριση από το σουηδικό κράτος.

Το Kopimism -το όνομα του οποίου βγαίνει από τις λέξεις «copy me», δηλαδή «αντίγραψέ με» – αναφέρει ότι υποστηρίζει όλα τα είδη «ανεβάσματος» και «κατεβάσματος» αρχείων.

«Πιστεύουμε ότι η πληροφορία είναι ιερή» δήλωσε ο Ίσακ Γκέρσον, που αυτοαποκαλείται «πνευματικός ηγέτης» της εκκλησίας, τα σύμβολα της οποίας είναι το «Ctrl C» και το «Ctrl V», οι συντομεύσεις για την αντιγραφή και την επικόλληση. «Δεν πιστεύουμε ότι η αντιγραφή είναι κλοπή» πρόσθεσε.

Η Σουηδία άλλωστε είναι η χώρα στην οποία «γεννήθηκε» το Pirate Bay, ο μεγαλύτερος ιστότοπος file-sharing παγκοσμίως.

Αν και σουηδικό δικαστήριο καταδίκασε τον άνδρα που βρίσκεται πίσω από το Pirate Bay σε ποινή φυλάκισης και σε πρόστιμο, ο ιστότοπος εξακολουθεί να λειτουργεί ελεύθερα στη Σουηδία αλλά και σε άλλες χώρες.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It