Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Άρθρο να μάθετε τι είναι Dark Web
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing

facebook-messengerΚαθώς η δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά του Facebook, αυξάνεται μέρα με τη μέρα, φαίνεται πως αυτά έχουν αρχίσει να βάζουν στο μάτι και την αγορά των desktop και laptop υπολογιστών. Το Facebook, έχει αρχίσει να δοκιμάζει από τον Νοέμβριο, μία εφαρμογή Messenger για Windows, ως μέρος μία private trial, ωστόσο το TechIT αποκάλυψε το download link της demo έκδοσης. Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε Windows 7/Vista και περιλαμβάνει την πρόσβαση σε chat, ticker feed και τα σχετικά με ειδοποιήσεις μέρη του Facebook.

Το Facebook Messenger είναι μια δοκιμαστική εφαρμογή η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί το Facebook χωρίς να χρειαστεί να συνδεθεί στο www.facebook.com. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορεί πλέον ο καθένας να σερφάρει στο διαδίκτυο ή να χρησιμοποιεί άλλες εφαρμογές στον υπολογιστή του, και παράλληλα να είσαι θέση να τσεκάρει όλα όσα θα τσέκαρε στην ιστοσελίδα. Προς το παρόν οι υπηρεσίες που λείπουν από το Messenger είναι το Group Chat και οι βίντεο-κλήσεις.

«Συνεχίζουμε να καθιστούμε το Facebook Messenger εύκολα προσβάσιμο από όλες τις πλατφόρμες», δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου του Facebook. «Ο Messenger είναι διαθέσιμος για τα iPhone, Android, Blackberry, και προς το παρόν τον δοκιμάζουμε και για τα Windows».

Η δοκιμαστική εφαρμογή είχε αρχικά κυκλοφορήσει σε μια μικρή ομάδα χρηστών του δικτύου και πλέον έχει κυκλοφορήσει επίσημα και από το κοινωνικό δίκτυο.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It