Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

Μάντης κακών η McAfeeH έκθεση αναφέρεται σε ένα malware για Android που είναι ήδη γνωστό (Android / DrdDream, Android / DrdDreamLite, Android / Geinimi, Android / Toplank και Android / DroidKungFu) και επεκτείνεται στο πως «οι εισβολείς έχουν προχωρήσει από τα απλά «καταστροφικά» κακόβουλα προγράμματα σε εκείνα που σκοπό έχουν να αυξήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους».

«Το 2012 αναμένουμε να δούμε να συνεχίζονται οι επιθέσεις και μάλιστα να βελτιώνονται», αναφέρει η έκθεση. Το 2012 θα είναι το έτος όπου οι απειλές θα επικεντρωθούν στο mobile Banking: «Καθώς αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις κινητές συσκευές μας όλο και περισσότερο για τις τραπεζικές μας συναλλαγές, θα δούμε τους επιτιθέμενους να χάνουν το ενδιαφέρον τους για τους υπολογιστές και να στοχεύουν άμεσα της τραπεζικές εφαρμογές των διαφόρων πλατφόρμων κινητών τηλεφώνων».

Μιας και αυτό στην πραγματικότητα αποτελεί έναν αγώνα δρόμου, αναμένουμε από τους developer των πλατφόρμων και ειδικότερα από την Google, αφού το Android φαίνεται να είναι η πλέον στοχοποιημένη πλατφόρμα, να παλέψουν σκληρά για να προστατέψουν τους χρήστες τους από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It