Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

mcafee-logoH McAfee σίγουρα πρόκειται για μία εταιρεία που σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις και στην έκθεσή της με τίτλο «Προβλέψεις για απειλές το 2012» περιγράφει κάποιες από τις απειλές εκείνες που θεωρεί ότι θα αρχίσουν να φλερτάρουν επικίνδυνα τον κόσμο των κινητών τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για προβλέψεις που σχετίζονται με τα συστήματα mobile banking.

H έκθεση αναφέρεται σε ένα malware για Android που είναι ήδη γνωστό (Android / DrdDream, Android / DrdDreamLite, Android / Geinimi, Android / Toplank και Android / DroidKungFu) και επεκτείνεται στο πως «οι εισβολείς έχουν προχωρήσει από τα απλά «καταστροφικά» κακόβουλα προγράμματα σε εκείνα που σκοπό έχουν να αυξήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους».

«Το 2012 αναμένουμε να δούμε να συνεχίζονται οι επιθέσεις και μάλιστα να βελτιώνονται», αναφέρει η έκθεση. Το 2012 θα είναι το έτος όπου οι απειλές θα επικεντρωθούν στο mobile Banking: «Καθώς αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις κινητές συσκευές μας όλο και περισσότερο για τις τραπεζικές μας συναλλαγές, θα δούμε τους επιτιθέμενους να χάνουν το ενδιαφέρον τους για τους υπολογιστές και να στοχεύουν άμεσα της τραπεζικές εφαρμογές των διαφόρων πλατφόρμων κινητών τηλεφώνων».

Μιας και αυτό στην πραγματικότητα αποτελεί έναν αγώνα δρόμου, αναμένουμε από τους developer των πλατφόρμων και ειδικότερα από την Google, αφού το Android φαίνεται να είναι η πλέον στοχοποιημένη πλατφόρμα, να παλέψουν σκληρά για να προστατέψουν τους χρήστες τους από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It