Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα

twitter-logoΤο κοινωνικό δίκτυο το 2011, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ενηλικιώθηκε και άρχισε να αποκτά ένα πιο ενημερωτικό και mainstream χαρακτήρα, επιδέχθηκε έναν σχετικό ανασχεδιασμό και σημείωσε κάποια νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Άφησε, θα λέγαμε την εικόνα ενός δικτύου όπου κυρίως επώνυμοι αναρτούσαν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι και μετατράπηκε σε ένα δυναμικό site προτάσεων, διασύνδεσης και πολυμέσων.

Πόλλοι είναι εκείνοι που εγγράφονται σε συγκεκριμένους λογαριασμούς για να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε σχεδόν όλους του τομείς και ασχολίες. Φυσικά όταν κάτι συνταρακτικό συμβαίνει σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, τότε είναι που τα Tweets παίρνουν φωτιά και οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, μιας και οι χρήστες γίνονται και οι ίδιοι ρεπόρτερ – ίσως και πιο αξιόπιστοι μερικές φορές από εκείνους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το παρακάτω βίντεο, που συνέθεσε ο Jeremiah Warren, αποτελεί μια ιστορική αναδρομή των σημαντικότερων ιστοριών που σημάδεψαν την ανθρώπινη ιστορία σε όλους τους τομείς της για το 2011.Πηγή: TechIT.gr
Pin It