Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιερώματα να επισκεφτείτε την σελίδα με τα Αφιερώματα
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
Αφιέρωμα να διαβάσετε το αφιέρωμα για το Affiliate marketing
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook

Έξι εκατ. συσκευές κινητών ενεργοποιήθηκαν τα ΧριστούγενναΗ εταιρεία ωστόσο, δεν αναφέρει ποια εταιρεία κατάφερε τι, μεταξύ των iOS και των Android, βέβαια όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βγάλει κάποια άκρη αναλογιζόμενος άλλα στατιστικά στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει και δημοσιοποιηθεί. Ο επικεφαλής των Android, Andy Rubin, πρόσφατα είχε σημειώσει ότι ενεργοποιήσεις των Android είχαν ξεπεράσει τις 700.000 την ημέρα, οπότε αυτό μας αφήνει κάπου στις 700.000 με 800.000 ενεργοποιήσεις την ημέρα για τις iOS συσκευές.

Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως πληροφορία θα ήταν να ξέρουμε το μοίρασμα την ημέρα των Χριστουγέννων, μιας και αυτό θα μας αποκάλυπτε ποιο θα θεωρούσε κάποιος ως ιδανικό δώρο και άρα και πιο επιθυμητό για κάποιον δικό του άνθρωπο.

Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές, είχαμε την εμφάνιση του ρεκόρ λήψεων της τάξης των 242 εκατομμυρίων εφαρμογών σε σύνολο και στις δύο πλατφόρμες, μία άνοδος της τάξης του 125% από αυτό του προηγούμενου έτους. Πέρυσι τα Χριστούγεννα είχαμε συνδυασμένες λήψεις της τάξεως των 150 εκατομμυρίων.

Η εταιρεία βλέπει να φθάνουμε λήψεις μέχρι και 1 δισ. Τις ημέρες μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Πηγή: TechIT.gr
Pin It