Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να επισκεφτείτε το κανάλι του wlearn στο youtube
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Άρθρο να διαβάσετε το άρθρο μου για το ντοκιμαντέρ του Netflix "Το Κοινωνικό δίλημμα" (The social dilemma)
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.

Το συγκινητικό τελευταίο μήνυμα ενός 18χρονου λίγο πριν πεθάνει [video]«Ποτέ δεν κατάφερα να παίξω κάποιο άθλημα όπως έκαναν οι φίλοι μου. Είναι κάπως χάλια που δεν έζησα ποτέ αυτό το κομμάτι της ζωής μου», γράφει σε ένα κομμάτι χαρτί, το οποίο τοποθετεί μπροστά από μια κάμερα.

Ο ίδιος συνεχίζει μιλώντας-μεταξύ άλλων-για τις 3 φορές που κατάφερε να κοροϊδέψει το θάνατο, όπως επίσης και για την εγχείρηση στην οποία του τοποθέτησαν καρδιακό βηματοδότη (μια συσκευή που θα τον βοηθούσε να κρατηθεί στη ζωή).

Στο τέλος, ο Ben κάνει λόγο για ένα όνειρο που είχε δει, όταν λιποθύμησε στο σχολείο. Στεκόταν σε ένα λευκό δωμάτιο, ντυμένος με ένα κουστούμι με τον αγαπημένο του ράπερ, Kid Cudi, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. «Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και σκέφτηκα πώς ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου αλλά και για το ό, τι έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή. Ήταν η καλύτερη αίσθηση».

Λίγες μέρες μετά την ανάρτηση των δύο βίντεο στο ίντερνετ, ο Βen Breedlove κατέληξε, όμως η κίνησή του να μοιραστεί τους πιο ενδόμυχους φόβους του, τα παράπονα και τις αθώες σκέψεις του με τον κόσμο, είναι τουλάχιστον συγκινητική. Γιατί κατάφερε να περάσει αθόρυβα, αλλά ταυτόχρονα πολύ “δυνατά” τα μηνύματά του.

Πηγή: Dejavu.gr
Pin It