Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βήτα
How-to να εντοπίστε το how-to που σας ενδιαφέρει.
Άρθρο να μάθετε πως λειτουργεί μια μηχανή αναζήτησης
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

Κέρδος 1δισ. για την Google από τη συμφωνία με τη MozillaΣε αντίθεση με τα όσα ακούστηκαν από τους αναλυτές και τους «ειδήμονες», η ανανέωση της εταιρικής σχέσης δεν καθυστέρησε ελλείψει ενδιαφέροντος από την Google, αλλά λόγω του έντονου ανταγωνισμού από τη Microsoft. Ακόμα και η Yahoo, η οποία χρησιμοποιεί επίσης τα αποτελέσματα του Bing, δοκίμασε την τύχη της. Ως αποτέλεσμα του αυξημένου ενδιαφέροντος της Microsoft, η Google αναγκάστηκε να παράσχει μια ελάχιστη εγγύηση για τα έσοδα της τάξης των 300 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τρία χρόνια, ποσό τριπλάσιο από την προηγούμενη συμφωνία.

Η Mozilla θα συνεχίσει να διατηρεί τις συνεργασίες της με τους Microsoft Bing, Amazon, eBay, και το Yahoo, ωστόσο η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης είναι αυτή που θα παράγει τα μέγιστα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Στην υπόλοιπη επικαιρότητα, η συμφωνία του Opera με το Google θα λήξει στο τέλος του Μαρτίου του 2012.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο η Opera Software, της οποίας ο desktop browser εκτιμάται ότι κατέχει το λιγότερο από το 10% του μεριδίου αγοράς του Firefox, θα είναι σε θέση να εξάγει από μια συμφωνία με κάποια μηχανή αναζήτησης.

Πηγή: TechIT.gr
Pin It