Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

Το Twitter πιο δημοφιλές στα media από το Facebook το 2011Το Twitter επικράτησε του Facebook στα θέματα συζητήσεων σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου, εκτός απο τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αν και το Σεπτέμβριο έλαβε χώρα το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών f8 του Facebook όπου ανακοινώθηκαν σημαντικές αλλαγές της υπηρεσίας όπως το Timeline και το Open Graph, το Twitter εμφανίστηκε περισσότερες φορές ως το επίκεντρο συζητήσεων.

Το παραπάνω αποτελεί σημαντικό επίτευγμα του Twitter αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος των ενεργών χρηστών της κάθε υπηρεσίας. Το Facebook έχει περίπου 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, 8 φορές περισσότερους από τους αντίστοιχους του Twitter που φτάνουν του 100 εκατομμύρια χρήστες.

Ένας από τους πιθανούς λόγους επιτυχίας του Twitter στα media, είναι η φιλοσοφία του “πρώτα δημόσια και ύστερα προσωπικά”. Οι δημοσιεύσεις που πραγματοποιεί κανείς στο Twitter είναι εξ αρχής δημόσιες, ενώ στο Facebook είναι ορατές μόνο στους φίλους. Βέβαια αν και οι προεπιλεγμένες αυτές ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να αλλάξουν, αποτελούν τη μεγάλη διαφορά των δύο μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις μήνες νωρίτερα το Facebook εγκαινίασε μία νέα δυνατότητα “εγγραφών” όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν αναρτήσεις ορατές σε όλους, και να ακολουθούν αντίστοιχες αναρτήσεις άλλων χρηστών χωρίς να είναι “φίλοι” μεταξύ τους.

Πηγήinsomnia.gr
Pin It