Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

vlcΗ VLC κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση 1.1.13 για την επιδιόρθωση της ευπάθειας στο TiVo demuxer. Σχετικά με την ευπάθεια: Ένας κακόβουλος χρήστης θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης αρχείων TiVo στο VLC media player, απλά προσθέτοντας ένα μη έγκυρο αρχείο το οποίο περιέχει κακόβουλο κώδικα. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Λύση:

Το VLC media player 1.1.13 αντιμετωπίζει αυτό το θέμα. Ενημερώσεις για παλαιότερες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από τον επίσημο πηγαίο κώδικα της VLC.

Διαφορετικά απλά αφαιρέστε το TY demux plugin χειροκίνητα από το διαχειριστικό του VLC. Αυτό θα αποτρέψει το άνοιγμα αρχείων του TiVo.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It