Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

wlearn να επισκεφτείτε στο προφίλ του WLearn στο Instagram
How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να βρείτε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που συναντάτε κατά την διαχείριση του email σας
wlearn Ακολουθήστε το WLearn στο Twitter
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".

facebook iconΤο Facebook έχει συμφωνήσει να κάνει αρκετές αλλαγές στις υπηρεσίες του για τη βελτίωση της διαφάνειας και την καλύτερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των εκατομμυρίων χρηστών του που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ, μετά από έναν έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του. Το διάσημο κοινωνικό δίκτυο που έχει τις βάσεις του στην Καλιφόρνια, συμφώνησε στις αλλαγές που του προτάθηκαν ύστερα από τον έλεγχο της Επιτροπής Προστασίας Δεδομένων της Ιρλανδίας.

Οι αλλαγές μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν ερωτήσεις προς τους Ευρωπαίους χρήστες εάν θέλουν να συμμετάσχουν στην υπηρεσία αναγνώρισης προσώπου,

αναδιατύπωση της πολιτικής του σχετικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και μείωση της ποσότητας των πληροφοριών που συλλέγει από τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο Facebook.

Τα κεντρικά γραφεία του Facebook έχουν έδρα το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τους Ευρωπαϊκούς νόμους περί απορρήτου των δεδομένων και επικοινωνιών, οι οποίοι είναι πιο αυστηροί από εκείνους που ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως όσον αφορά το χρονικό διάστημα για το οποίο μπορούν να διατηρηθούν τα δεδομένα.

Το Facebook έχει δεσμευτεί είτε να εφαρμόσει είτε να εξετάσει το ενδεχόμενο των βελτιώσεων αυτών ή την δημιουργία νέων μέτρων βέλτιστης πρακτικής που συνιστά η Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων.

Πηγή: Nooz.gr
Pin It