Εγγραφή
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν

Τι μπορείτε να κάνετε σήμερα στο WLearn.gr

How-to να μάθετε πως να μεταφέρετε στο Google Photos τις φωτογραφίες ή video που έχετε δημοδιεύσει στο Facebook
Αφιέρωμα να μάθετε τον τρόπο που μπορείτε να προσθέσετε email links στις ιστοσελίδες μας
How-to να διαβάσετε το how-to με τίτλο "Πώς να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Περιορισμένης Πρόσβασης στο Youtube (Parental Control)".
Νέα στο Διαδίκτυο να διαβάσετε τα τελευταία Nέα στο Διαδίκτυο
Συνέντευξη να διαβάσετε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Σκιαδά

mozilla firefoxΗ νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της Mozilla, Firefox 9.0, κυκλοφόρησε πλέον κι επίσημα και όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον να τον κατεβάσουν από την επίσημη ιστοσελίδα του Firefox. Ο νέος Firefox 9.0 όπως και κάθε νέα έκδοση του Firefox υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις κυρίως στην ταχύτητα. Έτσι λοιπόν διαθέτει την νέα λειτουργία, Type Inference,  η οποία σύμφωνα με την Mozilla πρόκειται να ενισχύσει τις επιδόσεις του JavaScript έως και κατά 30%, ενώ έχει αρκετές βελτιώσεις στην έκδοση για Mac OS X Lion.

Τον τελευταίο καιρό η Mozilla όπως έχει κάνει η Google με τον Chrome, έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της να κυκλοφορεί ανά μικρά χρονικά διαστήματα αναβαθμίσεις και νέες εκδόσεις του δημοφιλούς browser, αφού μόνο μέσα στο 2011 έχει κυκλοφορήσει ήδη 4 εκδόσεις.

Τέλος όλο αυτό γίνεται γιατί πλέον ο browser της Google o οποίος είναι κερδίζει συνεχώς έδαφος και κοντεύει να φτάσει τον Firefox ο οποίος επί σειρά ετών βρίσκεται στη δεύτερη θέση μετά τον Internet Explorer της Microsoft.

Πηγή: NewsIT.gr
Pin It