Πως να δείτε τον κωδικό wifi που είναι συνδεδεμένο το pc σας [video]

Έχετε αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό wifi που γράφει στο αυτοκόλλητο πίσω απο το router σας για να κάνετε πιο ασφαλής το δίκτυο του σπιτιού σας; Πολύ καλά κάνατε. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος επισκέπτης έρχεται στο σπίτι σας και ζητάει τον κωδικό του wifi για να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο στο internet, αλλά εσείς δεν το θυμάστε; Δείτε το video και ανακαλύψτε πως μετά απο μερικά κλικ στο pc σας που είναι συνδεδεμένο στο wifi μπορείτε να δείτε αυτόν τον κωδικό.
Περισσότερα...
Κάντε εγγραφή στο κανάλι του wlearn.gr στο Youtube και παρακολουθείστε τα video tutorials που ανεβαίνουν
Εγγραφή

send emailΟ επικεφαλής Αστυνομικού Τμήματος στην Πορτογαλία "ξηλώθηκε" από τη θέση του, αφού μαζί με τις ευχές που απέστειλε σε όλους τους συναδέλφους του μέσω email, έστειλε και φωτογραφίες γυμνών γυναικών, συνοδευόμενες από ευχές για "καλή σεξουαλική χρονιά". Σύμφωνα με το Reuters, ο Euclides Santos απέστειλε κατά λάθος σε περίπου 1.500 εργαζόμενους e-mail, στο οποίο μετά τις καθιερωμένες ευχές για "καλά Χριστούγεννα", συμπεριέλαβε και ακατάλληλο υλικό.

"Αρκετά με τα ανειλικρινή και περιττά  λόγια. Αυτό που σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, είναι να έχετε όλοι εξαιρετικές σεξουαλικές επιδόσεις, να ζήσετε μία καλή ζωή και να πληρώνεστε καλά", ανέφερε σε ένα από τα μηνύματά του.

Μερικά λεπτά αργότερα κι αφού είχε καταλάβει την γκάφα του, έστειλε νέο e-mail σε όλους, λέγοντας πως υπήρξε ένα πρόβλημα στην επισήμανση.

Δυστυχώς για εκείνον ήταν ήδη αργά...

Πηγή: Nooz.gr
Pin It